Nytt forskningssamarbete kring kombinationsbehandlingar

Vi på A1M Pharma fortsätter att utveckla bolaget i hög takt, och den här månaden kan vi presentera ett spännande forskningssamarbete med det globala bioläkemedelsbolaget CSL Behring. Inom samarbetet kommer vi att fördjupa kunskapen om proteinet A1Ms verkningsmekanismer och undersöka kombinationsmöjligheter tillsammans med plasmaproteiner.

CSL Behring är en globalt ledande aktör inom just plasmaproteiner och inom dess koncern, som har mer än 16 000 anställda och bedriver verksamhet i över 30 länder, ryms såväl läkemedelsutveckling som ett av världens största nätverk för insamling av blodplasma. Samarbetet utgör således en stark validering av vår forskningsplattform och visar på den världsledande forskning som bedrivs av vår forskargrupp här i Lund.

För att ge en fördjupad bild av samarbetet publicerar vi ett antal frågor och svar med vår styrelseordförande Martin Austin i det här nyhetsbrevet. Jag hoppas att detta tillsammans med redan kommunicerad information i PM ger en bra bild av vad denna viktiga händelse innebär för oss som bolag.

Varma hälsningar,

Tomas Eriksson, vd
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
046 286 50 30

INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Samarbete med världsledande CSL Behring inom kombinerade behandlingar med A1M och plasmaproteiner Styrelseordförande Martin Austin om samarbetet med CSL Behring

Hela nyhetsbrevet går att läsa genom att klicka på nedan länk: http://mailservice.lkc.se/x/?S7Y1NPlfZGv4P9fW0sQcAAA22
A1M Pharma AB | Scheelevägen 22 | 223 63 Lund
+46 46 286 50 30 | info@a1m.se