Läs nyhetsbrevet här

Då är vi tillbaka med ett nyhetsbrev i dagarna innan jul. Det är mycket som händer och vi har sedan vårt senaste nyhetsbrev kunnat ge glädjande besked om den fortsatta utvecklingen för ROSGard™, vilket är en viktig del av vad vi vill förmedla denna gång.

Du kanske också kan komma att märka av hur vi arbetar på att bli ännu bättre på att lyfta fram njurarna som en viktig gemensam nämnare när det gäller ROSGards™ verkningsmekanism och våra respektive applikationer, havandeskapsförgiftning och PRRT, dvs njurskydd vid strålbehandling av neuroendokrina tumörer. Vår affärsutvecklingschef Martin Austin förklarar på ett tydligt sätt den framtida potentialen för den senare applikationen i en intervju publicerad av BioStock. Nyhetsbrevet bjuder på ett smakprov och ger dig länken till intervjun i sin helhet.

Jag har tidigare skrivit om hur en viktig del av vår strategi är att söka samarbeten med större läkemedelsbolag och andra viktiga samarbetspartners inom olika områden av vikt för vår fortsatta utveckling. På detta tema tar vi upp hur vi har träffat europeiska key opinion leaders inom havandeskapsförgiftning, vilket är ett led i detta arbete.

I takt med att vi kommer allt längre med vårt utvecklingsarbete ställs det också allt fler och hårdare krav på vår verksamhet och hur den bedrivs och dokumenteras. Därför har vi som tidigare kommunicerats utökat våra resurser genom att rekrytera ny spetskompetens. Vi följer upp med en intervju med en av våra nyckelspelare, Elisabeth Augustsson som arbetar med Regulatory Affairs. Tack vare hennes och alla andra medarbetares hårda arbete kommer vi hela tiden närmare vårt mål att ta vår läkemedelskandidat till klinik. Det är ett spännande 2017 som vi har framför oss.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Med vänlig hälsning,

Tomas Eriksson, vd
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
046 286 50 30

Innehållsförteckning
Bo Åkerström & Martin Austin i BioStocks söndagsintervju
Givande möte med inbjudna europeiska key opinion leaders inom havandeskapsförgiftning
Elisabeth Augustsson säkerställer konstruktiv dialog

Hela nyhetsbrevet går att läsa genom att klicka på nedan länk:
http://mailservice.lkc.se/x/?S7Y1NPlfZGv4P9fW0NDUCAAA41
A1M Pharma AB | Scheelevägen 22 | 223 63 Lund
+46 46 286 50 30 | info@a1m.se