I samband med nyemissionen kommer jag och A1M Pharmas styrelseordförande Martin Austin att delta på en rad investerarträffar för att informera om bolagets verksamhet och framtidsplaner. Investerarträffarna kommer äga rum under teckningsperioden på följande orter: Stockholm, Göteborg, Lund och Malmö. Fler orter kan även tillkomma.

Vi kommer skicka ut mer information om investerarträffarna under kommande vecka. För att vara säker på att inte missa en plats på något av eventen kan du även följa A1M Pharma på Facebook, där vi löpande kommer släppa mer information om respektive investerarträff samt hur du går tillväga för att anmäla dig.

För att följa A1M Pharma på Facebook kan du klicka här

I detta nyhetsbrev påminner vi er läsare om den kommande företrädesemissionen samt listar viktiga datum som kan vara bra att känna till. Glädjande är även den uppmärksamhet som vår forskning kring havandeskapsförgiftning nyligen fått i en rad olika medier den senaste tiden. Du kan i detta nyhetsbrev se ett inslag från SVT där vår medgrundare Stefan Hansson intervjuas angående A1Ms potential att behandla havandeskapsförgiftning.

Tomas Eriksson, vd
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
046 286 50 30

Innehållsförteckning
Snart inleds teckningsperioden för A1M Pharmas företrädesemission
Stort medialt intresse för A1M Pharmas läkemedelsutveckling inom havandeskapsförgiftning
Se huvudpunkterna från A1M Pharmas bolagspresentation den 7 mars


Hela nyhetsbrevet går att läsa genom att klicka på nedan länk:
http://mailservice.lkc.se/x/?S7Y1NPlfZGv4P9fW0MjYFAAA19
A1M Pharma AB | Scheelevägen 22 | 223 63 Lund
+46 46 286 50 30 | info@a1m.se